BESTIL DIN NYE HJEMMESIDE HER


*Abonnement med 6 måneders binding

Oprettelse Bronze: 799 Kr. | Oprettelse Sølv: 899 Kr. | Oprettelse Guld: 999 Kr

Alle priser er ekskl. moms
Vi tilpasser hjemmesiden med dit logo og dine tekster.


Hvis du ikke har en hjemmeside i forvejen
Hvis du har en i forvejen
Vej, nr, postnummer og by
Du kan skrive ekstra bemærkninger her
Få nyheder, tilbud og rabatter på mail. Det kan til hver en tid afmeldes igen.
Du kan til hver en tid bede os om at slette dem ved at rette henvendelse til kontakt@lipiel.dk
 

Fra bestilling til færdig hjemmeside

1

Vi kontakter dig


Efter vi har gennemgået din bestilling bliver du kontaktet. Det sker i næsten alle tilfælde inden for 24 timer. Dog ikke weekend og helligdage. Vi aftaler hvad hjemmesiden skal indeholde og sender dig en kontrakt der skal underskrives og returneres til os.
2

Kontrakt & faktura


Vi sender en faktura for 1. måned + oprettelse. Skal der tilføjes ekstra funktioner eller laves andet end det som pakken indeholder faktureres det efter vores timepris system. Du sender os alt materiale som skal være på hjemmesiden og/eller vi kopierer det fra din nuværende hjemmeside.
3

Hjemmesiden bygges


Vi igangsætter hjemmeside opbygningen når vi har modtaget betalingen. Der går som regel omkring 1-2 uger før den står klar. Det kommer an på hvor meget der skal ændres, opbygges og indsættes. Vi giver dig besked når den er færdig. Du ser den igennem for fejl og giver os besked hvis der skal ændres noget.
4

Hjemmesiden er klar


Vi sætter hjemmesiden i drift og du modtager alt information og de logins du skal bruge. Du har nu en flot ny hjemmeside. Vi holder øje med at den fungerer som den skal, tager backup og opdaterer den. Er du i tvivl om noget kan du altid kontakte vores support.

Det er da nemt