Se vores udvalg af hjemmesider og vælg din nye hjemmeside.

Vi tilpasser den til din virksomhed med tekster og logo.

tændlæge-finalse-hjemmeside-lidt-mindre

Tandlæge

En kanonflot tandlæge hjemmeside med alle de nødvendige funktioner. Den får din virksomhed til at fremstå top professionel online.
Hjemmesiden er specieldesignet til tandlæge branchen, med alle nødvendige funktioner.
Der skal bare ændres billeder og tekster, så er den køreklar. I sender jeres materiale til os, så sørger vi for at ligge det hele ind og rette til
Nemmere bliver det ikke!
maler-finalse-hjemmeside-lidt-mindre

Maler

En meget professionel maler hjemmeside med alle de nødvendige funktioner. Den får din virksomhed til at fremstå meget attraktiv online.
Hjemmesiden er specieldesignet til maler branchen, med alle nødvendige funktioner.
Der skal bare ændres billeder og tekster, så er den køreklar. I sender jeres materiale til os, så sørger vi for at ligge det hele ind og rette til
Nemmere bliver det ikke!
revisor-final2se-hjemmeside-lidt-mindre

Revisor

Dette er en rigtig brugbar og grafisk køn hjemmeside designet til revisorer der vil fremstå meget professionelle
Den har brugbare funktioner som et artikel arkiv hvor du kan skrive artikler om regnskab og andet som du ved alt om.
Det er en nem løsning hvor vi klarer alt det praktiske såsom opdatering. Det eneste du skal gøre er at sende os dit materiale.
Det er dejlig nemt.
firma-finalse-hjemmeside-lidt-mindre

Firma

En hjemmeside til alle med virksomhed. her kan du beskrive din virksomhed og vise flotte billeder af den..
Der er samtidig mulighed for at dine kunder kan skrive direkte til dig via formularen..
Der skal bare ændres billeder og tekster, så er den køreklar. Send dit materiale til os, så sørger vi for at ligge det hele ind og rette til
Nemmere bliver det ikke!
vvs-finalse-hjemmeside-lidt-mindre

VVS

Ønsker du en flot hjemmeside til din VVS virksomhed er denne det perfekte valg. Den er grafisk flot og der er mange gode funktioner.
Hjemmesiden er specieldesignet til VVS branchen, og indeholder muligheden for at fremvise de produkter du installerer. F.eks. varmepumper.
Vi ændrer billeder, logo og tekster, så den passer perfekt til din virksomhed. Du skal bare sende os materialet så ordner vi resten.
Nemmere bliver det ikke!

Se vores udvalg af webshops og vælg din nye webshop.

Vi tilpasser den til din virksomhed med tekster og logo.

brand-by-lipielse-hjemmeside-lidt-mindre

Brand Webshop

Har du dit eget brand og ønsker du først og fremmest en flot hjemmeside der får dit brand til shine og en mulighed for at sælge dine produkter, så er denne webshop en rigtig god løsning for dig. Her får du det hele i en pakke. Du vil kunne modtage betaling med Visa, Mastercard og American express. Shoppen har et hav af muligheder. Se den live nu. Vi tilpasser den dit brand.

INFO

1

Vi kan tilpasse hjemmesiden til din virksomhed

Har du set en af vores hjemmesider som er lavet til en anden branche end din, men hvor du tænker at den ville passe perfekt til din virksomhed ændrer vi den så den passer til din virksomhed.
2

Vi indsætter dine tekster på hjemmesiden

Har du en nuværende hjemmesider kan vi kopiere dem og indsætte dem på den nye hjemmeside hvor det er passende. Har du ikke en hjemmeside skal du skrive nye tekster til hjemmesiden som du kan sende til os.
3

Du kan gøre brug af vores billeder til hjemmesiden

Billederne der allerede ligger på hjemmesiden kan du bibeholde. Du kan også sende os dine egne. Vi indsætter så dem i stedet. Vi kan også komme og tage nye billeder af jeres virksomhed som vi kan indsætte.
4

Der kan altid tilføjes funktioner, tekster og billeder

Med tiden kan der være brug for en tilretning eller flere funktioner. Da vores system er meget fleksibelt kan vi altid ændre din hjemmeside. Dette tager vi dog betaling for og er ikke indregnet i abonnementsprisen.

Har vi ikke besvaret dine spørgsmål så kontakt os

har du flere spørgsmål? Læs vores FAQ

1Der er noget på hjemmesiden jeg vil have fjernet. Kan det lade sig gøre?
Når vi opretter din hjemmeside fjerner vi gerne tekster, billeder, funktioner og elementer som du ikke synes bør være der. Dette er med i prisen ved oprettelse. Er der efterfølgende rettelser tager vi betaling for dette.
2Kan jeg få hjælp med at skrive tekster?
Det kan du selvfølgelig. Vi samarbejder med tekstforfattere som kan skrive dine tekster for dig hvis du ikke selv ønsker dette.
3Hvad koster det at få lavet rettelser på hjemmesiden?
Vi tager vores faste timepris for rettelser (se under "Priser") Vi fakturerer pr. halve time. Men vi registrerer tidsforbruget. Har din rettelse ikke taget en halv time har du de resterende minutter tilgode til kommende rettelser.
4Er hjemmesiden SEO optimeret?
Ja det er den. Vi sørger altid for at SEO optimere din hjemmeside inden lanceringen med YOAST plugin.
5Følger der domæne med i prisen?
Der følger et .dk domæne med i prisen. Har du allerede et domæne kan vi flytte dette i stedet for at oprette et nyt. NB: Dk Hostmaster tager et årligt gebyr på 50 Kr. pr. domæne som du selv skal betale.
6Er det inkl. webhotel?
Ja, vi har vores eget webhotel med egne servere. Dette gør at der ikke er mellemmænd som kan skyde skylden på hinanden ved problemer. Vi tager fuldt ansvar for din løsning og dette er den nemmeste løsning for dig som kunde.
7Kan i hjælpe mig med de sociale medier?
Ja, vi er vante på de sociale medier. Vi har en skarp kommerciel tilgang til SoMe (Social Media). Vi er dygtige til at fange opmærksomhed og få udbygget din følger skare. Vi tilbyder en fuld SoMe løsning hvor vi står for at holde dine sociale medie kontoer i fuld gang. Kontakt os for priser.
8Kan i ligge en film om min virksomhed på hjemmesiden?
Ja det kan vi. Vores professionelle film produktion kan lave en flot film om din virksomhed. Denne kan i få lagt på hjemmesiden og samtidig bruge den på de sociale medier. Kontakt os for at høre nærmere.
9Behøver jeg at have et logo?
Nej, men vi råder altid vores kunder til at have et flot og præsentabelt logo. Det er noget kunderne kan huske og det får din virksomhed til at fremstå mere professionel. Vi udvikler professionelle logoer som du kan bruge på hjemmesiden, visitkortet eller andet materiale. Kontakt os for at høre nærmere om dette.
10Jeg vil have tilføjet en funktion. Kan det lade sig gøre?
Ja, man kan tilføje et hav af funktioner til hjemmesiden såsom booking mulighed, bestillings formularer og meget andet. Der vil dog være være en meromkostning ved dette. Når vi ved hvad det præcist er du ønsker, kan vi give dig en pris. Kontakt os for at høre mere.
11Kan man tilføje en Webshop senere hen?
Ja hvis du ønsker at have en webshop kan dette altid tilføjes til din hjemmeside. Dog er der en omkostning ved dette. Kontakt os for at høre nærmere eller se vores "priser".
12Jeg vil gerne have en webshop men ønsker ikke at skulle stå for driften af den den. Kan i det?
Ja vi har mange års erfaring inden for webshop drift. Vi har fragtløsninger med bla. DAO, GLS, PostNord, Bring, Danske Fragtmænd mm. Vi kan håndtere alle dine ordre. Så sørger vi for at give dig besked om hvad du skal sende. Det eneste du skal gøre er at pakke varen, påklistre den fragtlabel vi har sendt dig og indlevere pakken.
13Jeg ønsker ikke at skulle pakke varer og sende dem. Tilbyder i dropshipping?
Ja vi tilbyder også dropshipping. Vi har vores eget lager med plads til dine varer. Vi kan hermed sørge for at pakke dine varer og sende dem til dine kunder.
14Jeg vil gerne lære at kunne bruge min LIPIEL hjemmeside. Tilbyder i undervisning?
Ja vi tilbyder undervisning i brugen af jeres LIPIEL hjemmeside ude hos jer. Vi kan undervise dig og dit personale i hvordan i gør brug af alle dens funktioner. Så kan i selv lave rettelser, opdatere indhold mm. Vi tager alm. timepris for dette. Se vores "Priser" eller kontakt os.